Daffodil mini villa

A piece of paradise in Corfu

Disclaimer / privacy

 

Bij het maken van deze website is de grootst mogelijke zorg betracht. Er bestaat altijd de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.
Daffodil mini villa draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar op deze site en aan haar gelinkte sites wordt verwezen. Het materiaal in deze site mag niet zonder schriftelijke toestemming van Daffodil mini villa worden gebruikt.

Welke persoonlijke informatie registreert Daffodil mini villa en waarvoor wordt deze gebruikt?

Klantgegevens:

Voor de verhuur van ons huisje heeft Daffodil mini villa de naam, adresgegevens, e-mailadres en het telefoonnummer van haar gasten nodig. Daffodil mini villa gebruikt deze informatie om contact met haar klanten op te kunnen nemen. Deze gegevens worden in geen geval aan derden verhuurd of verkocht.

E-mail
Ook voor elektronische post geldt het briefgeheim. Dat betekent dat Daffodil mini villa de inhoud van e-mailberichten van haar gasten aan Daffodil mini villa geheim houdt.

Wat gebeurt er met uw gegevens?


De verzamelde informatie is eigendom van Daffodil mini villa. De informatie die wordt verzameld, wordt gebruikt om haar eigen dienstverlening aan de bezoekers te verzorgen. Uw gegevens worden dus nooit aan derden verkocht of verhuurd. Als u vragen hebt over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar info@corfuvakantiehuis.nl.